Op een simpele manier een strikt crediteurenbeheer instellen

Een strikt debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat alle rekeningen die jij als bedrijf verstuurt ook daadwerkelijk betaald worden. Daarom is het ook belangrijk dat dit consequent uitgevoerd wordt en wanbetalers niet de kans krijgen om hun betalingen te blijven ontlopen.

Achterstallige betalingen opsporen

Met hulp van BMK Debiteurenbeheer wordt er voor jou een zorgvuldig systeem ingesteld die de inventarisatie van jouw bedrijf op orde stelt en achterstallige betalingen meteen opspoort. Zo hoef jij nauwelijks iets te doen en krijg je voortaan op tijd het geld binnen voor jouw geleverde diensten.

Softwarepakket

Bij een strikt crediteurenbeheer worden facturen op een regelmatige tijdsduur uitgestuurd. BMK Crediteurenbeheer helpt dit op gang door middel van een speciaal ontwikkeld softwarepakket. Deze software maakt met hulp van een vooropgezet voorstel van het bedrijf een inventarisatie van jouw zaak. Op basis daarvan worden de facturen opnieuw geordend, waardoor er een helder overzicht ontstaat van wat jouw bedrijf uitstuurt en ontvangen heeft.

Op deze manier komt het systeem al gauw wanbetalers op het spoor. Het bedrijf handelt deze zaken verder af via telefonische afspraken, zodat jij er verder niks meer aan hoeft te doen. Daarnaast wordt er met de invoering van het systeem consequent een striktere vorm van debiteurenbeheer uitgevoerd.

Alles wordt gepersonaliseerd

BMK Crediteurenbeheer gaat zodanig te werk, dat er uitwendig voor jouw bedrijf niks verandert. De nieuwe facturen worden gepersonaliseerd naar de stijl van het bedrijf, en ook betalingsherinneringen worden verstuurd met jouw eigen briefpapier. Als er telefonisch contact wordt opgenomen met wanbetalers, doen de specialisten van BMK Crediteurenbeheer dat uit naam van jouw bedrijf. In die zin is het bedrijf al meer dan 40 jaar betrouwbaar en verzorgt een hoge mate van kwaliteit in haar diensten. En jij hoeft je daarna nooit meer zorgen te maken om achterstallige betalingen die in een administratief zwart gat verdwijnen.